It företag i Uddevalla - Arxit
Om Arxit
Your friendly IT-provider

Arxit AB är ett litet, personligt IT-tjänsteföretag som startades våren 2018 av Daniel Ekeros med ambitionen att leverera kvalitativa och prisvärda IT-lösningar till företag (och föreningar). Genom goda samarbeten och stort nätverk har vi stora resurser. Vi har lång erfarenhet av både små och stora IT-miljöer i flera olika branscher. Få IT-bolag i vår storlek har motsvarande kompetens och erfarenhet. Vi brinner för att leverera bra IT-lösningar. Vi är stolta över vårt arbete och vi förklarar och visar gärna det i vår dokumentation och tydliga rapporter. Hos oss skall ni som kund känna trygghet alltid få ett professionellt bemötande. Varmt välkommen med er förfrågan!

AFFÄRSIDÉ

Arxit AB hjälper små och medelstora företag med digitala lösningar.  Vi vill arbeta strategiskt och övergripande för att få en förståelse  för våra kunders verksamhet. Vi vill förenkla och effektivisera processflöden och hitta långsiktiga hållbara lösningar. Det uppnår vi genom att arbeta nära och tillsammans med våra kunder.

HUR ARBETAR VI?

Vi vill vara personliga och professionella i god balans. För oss kommer individen först och  IT är ett verktyg och medium som skall förenkla och effektivisera det dagliga arbetet. Vi vill vara transparenta med våra insatser så vi lägger stor vikt vid rapporter och dokumentation. Vi vill att våra kunder skall känna sig trygga med att anlita oss.

IT-leverantör i Uddevalla. Hjälper företag med allt från hemsidor, webbhotell, e-post, datorer, skrivare och nätverk.