September 18, 2021

Allt för er videokonferens till kontor eller hotell

Arxit är registered partner med Poly och erbjuder hela deras sortiment. Prata med oss så hjälper vi er hitta rätt lösning för er videokonferensutrustning.

 

Allt för er videokonferens

Poly (tidigare Plantronics och Polycom) är har unika förutsättningar att lösa de utmaningar som både användare och IT-avdelningar står inför med detta nya sätt att arbeta.

Passar utmärkt i konferensrummet på det moderna kontoret eller hotellet. Poly har många prisvärda videokonferenslösningar för både små och stora behov.

En av de populäraste modellerna för kontoret är Polycom Studio Videobar. Revolutionerande inom videokonferens och levererar businessklassad upplevelse i ett enkelt format.

Den högupplösta kameran har automatisk inzoomning på den som pratar och funktionerna NoiseBlock och Acoustic Fence gör att alla bakgrundsljud filtreras bort så att du får en kristallklar ljudbild.

Hög ljudkvalitet
Förstå varandra med en hög ljudkvalitet där du alltid hör den som pratar tydligt

Fokusera på mötet
Håll fokus på mötet med kamerans automatiska zoomning på den som pratar och mikrofonernas fokus på den som håller presentation

Enkel att hantera
Starta möten enkelt med en enda USB-kabel som överför kristallklart ljud och högupplöst video

Brett plattformsstöd
Studio stödjer alla stora mötesplattformer som Microsoft Teams, Skype for Business och Cisco Webex vilket gör att den lämpar sig hos de flesta verksamheter

Studio är utvecklad för att vara så enkel som möjligt så att man slipper stök med konferensutrustningen.

Kontakta oss genom formuläret nedan för kostnadsfria offerter och råd inför köp.

     

    Här kan ni hitta fler produkter från Poly som Arxit erbjuder (förutom konferensutrustning för kontor och hotell, erbjuder Poly också headset och IP-telefoner i världsklass)