web analytics

IT-företag i UDDEVALLA

IT-FÖRETAG I UDDEVALLA MED KUNNIGA OCH TREVLIGA IT-KONSULTER

Hej där! Du har hittat Arxit AB, ett IT-tjänsteföretag i Uddevalla, Bohuslän. 

Vi är ett gäng trevliga IT-konsulter och tekniker som gärna hjälper er med era IT-problem och IT-tekniska frågor. Har lång erfarenhet från många olika branscher och miljöer. Allt från kontor, till restaurang, hotell och industri. Vår erfarenhet är djup och kunskap är bred. Dessutom är vi ganska enkla att ha att göra med.

Arxit hjälper er hela vägen som en komplett IT-leverantör. Allt från inköp av hårdvara och kringutrustning till licenser och utbildning av personal. Vi finns där som er egna IT-avdelning.

Vi hjälper båda små och större företag. Främst i Uddevalla, men vi har kunder på hela västkusten (Trollhättan, Vänersborg, Dalsland, Ale, Göteborg, Orust, Sotenäs, Lysekil mm). Ingen kund är för liten! 

VAD GÖR VI?

Kontakta oss på arxit.se – om du behöver hjälp med :
server, dator, ipad, sharepoint, hemsidor, utveckling, IT-support, webbshop, e-handel, SEM, SEO, nätverk, wifi, microsoft 365, skrivare, toner, projektledning, datorservice, mm.

Kika gärna runt på vår hemsida, eller ännu bättre – kontakta oss idag för ett trevligt och förutsättningslöst första samtal.

Historia

Arxit AB startades 2018 av Daniel Ekeros med avsikt att vara en komplett IT-partner för företag (och föreningar) i Uddevalla. Vi levererar trygga IT-tjänster och IT-lösningar med hög service. Vi hjälper kunder att hitta rätt lösning och ha en långsiktig och affärsmässig IT-miljö. Vi sätter stort värde på att vara transparenta med vad vi levererar och anpassar varje tjänst till varje unik kund. Alla har olika tekniska behov. Vi vill jobba nära kunden så att vi förstår vardagens utmaningar och behov. När vi arbetar tillsammans kan vi hitta de bästa lösningarna och ofta göra stora besparingar.

VARFÖR?

Främst för att vi är rätt bra på det vi gör. Vi vill att det går bra för våra kunder!

Trygghet och säkerhet är ledord för oss – ni som kund skall känna er trygga med att vi har kunskap och kompetens om vad vi levererar. 

Vi har inga krångliga avtal eller dyra upplägg, utan ni anlitar oss så mycket eller lite ni behöver. Antingen kommer vi ut till er på plats, eller så jobbar vi från distans med olika fjärrstyrningsverktyg.

Tjänster som underlättar vår och kundernas IT-drift är Automatiska övervaknings- och rapporteringsverktyg, centrala antivirus, automatiska patchningar och backuplösningar. Både till servrar och kritiska klienter. 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.