web analytics

Om Arxit

ARXIT AB
YOUR FRIENDLY IT-PROVIDER!

Vi vill vara personsliga och arbeta i nära samarbete våra kunder. Då kan vi leverera de bästa lösningar. 

…Du anlitar oss främst när du själv inte har kunskapen, inte har egna resurser (tid) eller helt enkelt inte vill (du behöver fokusera på ditt företags kärnverksamhet).

Arxit AB  är ett IT-tjänsteföretag i Uddevalla som startades våren 2018 av Daniel Ekeros med ambitionen att leverera kvalitativa, säkra och prisvärda IT-lösningar till företag (och föreningar). 

Genom goda samarbeten och stort nätverk har vi stora resurser. Vi har lång erfarenhet av både små och stora IT-miljöer i flera olika branscher.

Få IT-bolag i vår storlek har motsvarande kompetens och erfarenhet. Vi brinner för att leverera bra IT-lösningar. Vi är stolta över vårt arbete och vi förklarar och visar gärna det i vår dokumentation och tydliga rapporter. Hos oss skall ni som kund känna trygghet alltid få ett professionellt bemötande.

Varmt välkommen med er förfrågan!

AFFÄRSIDé

Arxit AB hjälper små och medelstora företag med IT-frågor och digitala lösningar.  Vi vill arbeta strategiskt och övergripande för att få en förståelse  för våra kunders verksamhet. Vi vill förenkla och effektivisera processflöden och hitta långsiktiga hållbara lösningar. Det uppnår vi genom att arbeta nära och tillsammans med våra kunder.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.