July 21, 2021

Backup för det lilla eller stora företaget

Online backup eller on-premise backup?

Rätt backuplösning för det lilla eller stora företaget

Välj bästa backup- och säkerhetskopieringslösningen för just ditt företag!

Med priser från 39 kr / mån (48,75 inkl moms) för

 

Onlinebackup (med lagring i Sverige).

Vi hjälper er hitta rätt lösning till ert företag oavsett om det handlar om några få viktiga filer till många terabyte. Alltid kostnadsfria offerter och rådgivning.

Då behovet och kraven ser olika ut för alla företag så har vi inte en enda lösning. Vi gör en behovsanalys och baserar lösningsförslag på er kravspecifikation.

Automatisk säkerhetskopiering över internet (Online backup eller fjärrbackup) är mest populär.

Automatiskt, prisvärt och säkert. Passar bäst för mindre företag eller enstaka datorer. Du har själv möjlighet att återställa data och utöka efter behov.

Vi arbetar med tekniker från Microsoft Azure, Ahsay, N-Able, DATTO, skripting och SFTP.

  • Lagring i Sverige eller EU
  • Krypterad lagring och överföring
  • Fasta priser per månad eller år
  • Hög service

 

Backuper är en trygghet om olyckan skulle vara framme. Om du drabbas av dataförlust t ex genom stöld, hårddiskkrasch, brand, kryptovirus eller bara råkat ta bort filer och mappar av misstag. Online backup (eller fjärrbackup) har en stor fördel då datat kopieras till en annan säker plats.

Har ni egna servrar eller använder ni mest molnbaserade system i er verksamhet?

Många är under uppfattningen att molntjänster som Dropbox eller OneDrive är tillräckligt som backup, men det beror på vilka inställningar som är gjorda och vilka återställningsmöjligheter ni behöver ha som företag.

Har ni egna servrar på plats så rekommenderar vi ofta en lokal backup i kombination med en molnbackup. Vi gör alltid en analys och genomgång med er som kund först. Vi hjälper också till med uppsättning på plats eller från distans.

Har ni redan en egen backuplösning men behöver lagring offsite (online backup) så har vi även möjlighet till säker lagringsyta. Det kan vara allt från SFTP/FTPS över VPN, Synology/QNAP NAS, eller replikering för era Hyper-V servrar i Microsoft Azure.

Kontakta Arxit för en kostnadsfri offert och behovsanalys.

Eller fyll i nedan formulär så hör vi av oss till dig!